BELSIZE PARK: Planning Application GRANTED

June 4, 2015 4:35 pm Published by

NEWS: We are happy to announce that the planning application for a contemporary re ar extension & a new basement in Belsize Park has been GRANTED.

This property is located in an elegant residential area of North London. The full proposal also consists in the full refurbishment of a 3-storey Edwarian house and a loft conversion.

The bespoke and innovative design of the rear extension does not appear full width but takes advantage of the full width area. It cleverly uses the different materials and heights to create a visually lightweight extension that allows the user to take advantage of the visuals and light.

The extension is also based on principles of good and sustainable design, incorporating a green roof and lowering the carbon footprint of the property.

The new basement adds additional 63sqm/678sqf to the existing property and includes a flexible playroom that can be divided into two with the use of three sliding folding glass panels.Comparison Rear ExtensionBasement Social

Categorised in: News

This post was written by Blue Baboon

Comments are closed.