Mill Hill




Hale Lane

Client: Private

Type: Extension

Location: Mill Hill

Status: Complete

Share —

geometric graphics with cubics and parallel lines

Winner of the Barnet Architecture Awards 2017

Rear extension with a glass link that separates it from the existing house, whilst seamlessly connecting to the outside space. The design won the Barnet Architecture Awards 2017.

geometric graphics with cubics and parallel lines
geometric graphics with cubics and parallel lines
geometric graphics with cubics and parallel lines

Eliptical skylights

The two bespoke cone shaped skylights were cladded in stainless steel to bring in more light and create wonderful patterns.




Attention to detail in the connection and thesis between the extension of the house and the use of glass is found successful in performing both as a connection to the bulk of the house and also letting in beautiful light. Light is generally very well manipulated.

— Barnet Architecture Award 2017 Judges

With you every step of the way

Ask us a question

Next

Meadway Close