NW5




Highgate House

Client: Private

Type: Full refurbishment

Location: NW5

Status: Complete

Share —

geometric graphics with cubics and parallel lines

Full refurbishment of a terraced house in Highgate

geometric graphics with cubics and parallel lines
geometric graphics with cubics and parallel lines
geometric graphics with cubics and parallel lines

Vertical open plan

We created a double height space that connects the ground floor to the reading area upstairs. Plenty of natural light coming in through the double height window, which can also be seen from the staircase landing and hallway.




XUL were an outstanding partner to our ambitious, and often daunting renovation project. The quality and detail of XUL's designs is outstanding, and was lauded by many of the professionals involved in the project. XUL also provided excellent design advice, in particular in relation to opportunities to add sources of light to an otherwise dark house. The meticulous work facilitated precise and clear communication with contractors and no doubt helped avoid costly mistakes. Sebastian is an excellent professional, and naturally handles difficult situations with objectivity, pragmatism and a calm demeanour. The result continues to delight us and we consider ourselves fortunate to have found such an excellent firm.

— R.G.

With you every step of the way

Ask us a question

Next

North London House