NW3




XUL Architecture Office

Client: Commercial

Type: Workplace

Location: NW3

Status: Complete

Share —

geometric graphics with cubics and parallel lines

From barber shop to our offices in the heart of Belsize Village

We took over a barber shop and completely transformed the property. We added a large internal walk-on glass by the window on the ground floor to bring natural light to the basement. We used some recycled sample tiles to create a pattern on our meeting room floor and the bathroom sink is a salad bowl!

geometric graphics with cubics and parallel lines
geometric graphics with cubics and parallel lines
geometric graphics with cubics and parallel lines

Mirror sculpture

The Mirror Sculpture in our office was first created and inspired by the concept of bringing light down into our meeting room in the basement which looked out onto a brick wall. We recyled some of the 60x60 mirror tiles left behind by the barbers.

With you every step of the way

Ask us a question

Next

The Communication Agency