Abbots Gardens

Client: Private

Type: Extension

Location: N2

Status: Complete

Share —

geometric graphics with cubics and parallel lines

Full refurbishment & Extension of semi-detached house in East Finchley

A modern semi-detached house in East Finchley which had been through a refurbishment in 2012. In the first phase of this home renovation the couple decided on opening up the ground floor, creating an airy open plan - Ideal for raising children. With phase one going so well the couple couldn't wait to get the ball rolling on phase two - a first floor extension above the existing extension with a dramatic window box feature, pouring light into the master bedroom.

geometric graphics with cubics and parallel lines
geometric graphics with cubics and parallel lines
geometric graphics with cubics and parallel lines

Mirror tunnel

To bring natural light and ventilation to this shower room, we design a mirror tunnel, which goes from the 1st floor through the loft to a velux window on the roof.

Letting light into a “forever” home



"The light in the new extension is so beautiful. It changes throughout the day."

— Client

With you every step of the way

Ask us a question

Next

Curves House